Boek je reis

Met Himalayan Leaders ben je te gast in India, Nepal, Tibet en Bhutan. Wil je met ons een reis boeken, dan houden we rekening met jouw persoonlijke wensen, jouw reisperiode en organiseren we samen JOUW avontuur !

Gezamelijk overleg

Op onze website staat een ruim aanbod aan reizen en we hopen dat je een reis vindt waarvoor je interesse hebt. Mocht je een reis willen ondernemen die je niet terugvindt op onze website, geen probleem, stuur ons gewoon een email !

Als eerste contact vragen we je om ons per email te contacteren door op de reispagina te klikken op de contactknop. In dit contactformulier kan je dan je persoonlijke wensen opsommen en/of verdere vragen stellen.

Je kan natuurlijk ook gewoon ons contactformulier gebruiken dat je vindt onder "contacteer ons" in het menu aan de top van de pagina.

We nemen dan heel graag per email of per telefoon terug contact met je op, om samen je droomreis te realiseren.

 

Gedetailleerd voorstel

Na het eerste contact stellen we je graag per email een gedetailleerd voorstel voor in de munteenheid van jouw land. Neem rustig de tijd om ons voorstel te overlopen : daarna staan we je per email of telefonisch met raad en daad bij mocht je nog iets willen veranderen, mocht je nog vragen hebben of mocht je willen boeken.

Definitief voorstel & contract

Proficiat met het boeken van jouw reis met Himalayan Leaders ! We make your dreams come true ! Nadat we samen het definitieve voorstel hebben opgesteld, stellen we een contract op.

Hiervoor hebben we nodig :

  • naam, voornaam, adres van elke deelne(e)m(st)er
  • naam, voornaam van de contactpersoon die we in geval van nood kunnen contacteren
  • een digitale kopie van jouw paspoort
  • een digitale kopie van jouw persoonlijke verzekering (inclusief helicopter rescue)
  • indien al beschikbaar, ook een digitale kopie van je vliegtuigticket

Al deze informatie verwerken we in het contract, dat we je toesturen om te ondertekenen. Voor Nepal, India en Bhutan verwachten we een aanbetaling van 25%, voor Tibet een aanbetaling van 30%. Alle betalingsdetails staan in het contract. We nemen asap weer contact met je op als de aanbetaling is geboekt op onze nepalese bankrekening.

Resterend bedrag

Het resterende bedrag kan je op verschillende manieren betalen :

  • volstorting, ten minste 3 weken voor aankomst
  • contante betaling op ons kantoor in Kathmandu (voor reizen naar India, ons kantoor in New Delhi)
  • per kredietkaart op ons kantoor in Kathmandu (voor reizen naar India, ons kantoor in New Delhi) : de aangerekende kosten van 2.5% dienen door de klant betaald te worden

Contacteer ons vrijblijvend !

Op onze contacteer ons pagina http://dev.himalayanleaders.be/contact-us/ vind je alle noodzakelijke informatie zoals telefoon of een emailadres ! Stuur ons een email en we reageren binnen de 24 uur met een antwoord, geheel op maat !