Woestijntour Informatie

We bieden met veel plezier ook woestijnreizen aan ! Rajasthan is de meest kleurrijke deelstaat van India en is rijkelijk gevuld met forten en paleizen en roept herinneringen op aan de bekende sprookjes van 1001 nacht ! In Jodhpur, ook wel de blauwe stad genoemd, straalt het imposante Meherangarh Fort hoog boven de stad eeuwenoude macht uit en biedt een prachtig uitzicht over de lager gelegen blauwe huisjes. In Jaipur, ook wel de roze stad genoemd, weerspiegelen prachtige paleizen in een zachtroze gloed van het avondlicht. Je kan er uren ronddwalen door smalle steegjes en langs prachtige havelies, de oude koopmanshuizen. In de woestijn rondom Jaisalmer kan je een heerlijke kamelensafari maken en in Kumbhalgargh een mooie dagwandeling. maken.

Moeilijkheidsgraad

Voor onze woestijntouren hebben we momenteel geen moeilijkheidsgraad, maar we bieden verschillende woestijntochten aan met een verschillende lengte. De langste tour is echter niet zo lang, dat ze extreem moeilijk wordt.

Onze woestijntouren zijn voor iedereen te doen die een normale conditie heeft en gezond is. Steden die we bezoeken zoals bv New en Old Delhi, Varanasi, Agra en ook Jaipur onderscheiden zich van Westerse steden maar de sightseeing is erg goed te doen, ook voor Azie-beginnelingen. Tijdens de zomermaanden zijn de temperaturen hoger als bij ons en dan misschien niet aan te raden voor de mensen onder ons die liever onze zomertemperaturen willen : die raden we aan de reis in de herfst of de winter te doen. Op een reis door India kan door slecht onderhoud van de wegen of spoorwegen of door bv een plaatselijke regenbui, het zo zijn dat transport tijdelijk onderbroken is : dit hoort bij het karakter van een Azie-reis en daar verwachten we de nodige flexibiliteit. Een positieve instelling is dan ook belangrijk.

Woestijntour bestemmingen

Reisvoorstel Data Prijs Gids Gegarandeerd vertrek
Kameelsafari van 01.01 tot 01.01
€290
Deepak Dahal
Ga naar trip