• 900 M

Golf in Nepal met Himalayan Leaders, een vrij ongewone maar spectaculaire combinatie…

Maar het lijdt geen twijfel, een partij golf tussen de hoogste bergen in de wereld op een professionele 18 hole golfcourt is iets speciaals.

De accomodatie en de golf course zijn van topniveau dankzij buitenlandse hulp waardoor de golfer zich werkelijk thuis zal voelen in deze unieke mix van Westerse professionaliteit en Nepalese gastvriendelijkheid. 

Kathmandu :

Vooral de Gokarna Forest Golf Resort vond ik indrukwekkend door zijn prachtige ligging, de zeer mooie accomodatie en de combinatie met een namiddagje ‘spa-en’. Het Gokarna Forest Golf Resort & Spa is gelegen in de serene Gokarna Forests onderdeel van de King of Nepal zijn persoonlijke jachtgronden. Het hele complex (de originele jachthut is meer dan 100j oud) is net buiten de hoofdstad Kathmandu gelegen en het professionele management is in handen van Le Meridien.De course is een 18 holes par 72 op 6715 yards en is ontwikkeld door David Mclay Kidd van Gleneagles Golf Development en heeft Bent Grass Greens volgens USGA specificaties. (als enige ZOAziatische golfcourse)

De Himalayan Golf Club heeft ongetwijfeld dan weer de mooiste scenery in de wereld, want je hebt een wijdse blik op de hele Annapurna range !

Pokhara :

6km buiten Pokhara, met de Annapurna Regio (8000’ers zoals Annapurna I) ligt de prachtige golfcourse van de Himalayan Golf Club. Een 18 holes par 73 op 6000m in een mediterraan klimaat met het mooiste clubhouse ter wereld. Gelegen op 90m boven de rivier op de canyonwand heb je de ideale plek om te genieten na een partij golf.

LET OP : Je kan niet op de golfcourse zelf overnachten zoals bij het Gokarna Forest Golf Resort, maar wel in het New Pokhara Lodge Lakeside een aan het meer gelegen resort.

Als je beide golfcourses combineert met een paar dagen cultuur in de ancient cities en je laat verwennen met traditionele spa-technieken, dan wordt dit een onvergetelijke vakantie ! (beide golfcourses hebben ook ervaring en met het organiseren en accomoderen van seminaries)

Dag per dag schema Golf spelen in Nepal

  • Dag 1 : golf spelen

    We zorgen voor de passende uitnodiging bij de golf club in Pokhara en/of Kathmandu. Na de nodige formaliteiten, maken we ons klaar voor een aangename dag golf !

Beste seizoen

Beste seizoen
Van januari tot november

Inbegrepen:

  • Privaat vervoer tijdens de gehele tour
  • Engelssprekende ervaren gidsen

Niet inbegrepen:

  • Lijnvlucht europese luchthaven - Nepal (kan door Himalayan Leaders geboekt worden)
  • Persoonlijke verzekering
  • Reisverzekering incl. repatriëring per helikopter redding in geval van nood
  • Persoonlijke uitgaven

Trip Customization

Al onze programma’s zijn slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. Himalayan Leaders heeft sinds 1989 (!) ervaring in het organiseren van op maat gemaakte reizen. Contacteer ons daarom vrijblijvend voor jouw persoonlijk wensprogramma !

Heb je een vraag over deze reis ?

Stel ons een vraag

Heb je een vraag over deze reis ?

Stel ons een vraag
  • Alle velden met een * dienen ingevuld te worden